The King Of Fighters XII: Európának marad az augusztusi megjelenés

2009. július 15.
1.7091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az SNK Playmore cuccok hivatalos európai kiadója, az Ignition Entertainmet elmondta, hogy a "korai" amerikai megjelenési időpont nem befolyásolja majd a The King Of Fighters XII európai érkezését, tehát az öreg kontinensre augusztus végén fog csak befutni a franchise tizenötödik évfordulójának tiszteletére megújított széria folytatása.
Advertisement

A The King Of Fighters XII Twitteres oldala szerint a tengerentúlon egy hónappal korábban, azaz július huszonnyolcadikán kerül a boltokba a retro bunyó hádésített folytatása.

Úgy fest, hogy az import esetünkben megoldást nyújthat a kínos várakozásra, persze csak akkor érdemes meglépni, ha már a kibírhatatlan fájdalom mardossa a szíveteket az ígéretes visszatérésért. A tizenkettedik felvonásra a széria teljes megújuláson esett át, minden karakter vadonatúj sprite modellt kapott, a háttereket is az alapoktól rajzolták újra nagy felbontásban, tehát vizuális oldalon minden csillog és villog majd.

A megszokott, gazdag karakterfelhozatalnál jóval szerényebb lesz a mostani választék, ami annak tudható be, hogy a bevett szokásokkal szemben itt most minden régi vizuális összetevő a kukában landolt, a korábbi részekből egyetlen pixelt sem mentettek át a srácok az SNK Playmore-nál. Még szűk másfél hónap van hátra az európai megjelenésig, ezt kell kivárakoznunk valahogy, vagy berendelnünk kintről, mert az egy hónapos differenciába bőven belefér a laza import, még ha valami káosz folytán két hét alatt sem érkezne meg onnan az anyag.
Advertisement
nincs még hozzászólás

Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt