The House Of The Dead: Overkill: Látnivalók

2008. október 30.
3.3071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A first person rail shooter a Sega Virtua Cop-ja után masszív fogalommá vált a játékos köztudatban.

A kiváló lövöldét később olyan nagy címek követték a sorban, mint a Time Crisis (Namco), vagy a szintén Sega-s alapmű, a The House Of The Dead sorozat. Érdekes módon az eddigi összes epizód más és más konzolon látott napvilágot, ez a tradíció a negyedik felvonás érkezésével sem fog megtörni. Immáron a Nintendo Wii a célplatform.

Az első The House Of The Dead epizód otthoni portja Sega Saturn-on boldogított minket, majd a második epizód a Dreamcast grafikai tudását demonstrálta büszkén, mígnem a Sega leállt a hardver bíznisszel és kizárólag multiplatform szoftverfejlesztésre álltak át, így történhetett meg az, hogy a harmadik felvonás már Xbox kizárólagosságot élvezett az otthonokban. A folytatás is egy újabb masinára érkezik, amely nem más, mint a Nintendo Wii.

A The House Of The Dead: Overkill valamikor jövőre érkezik, a Headstrong Games és a Sega jóvoltából, pontos dátummal még adósak a tisztelt urak. Az Overkill megtartja természetesen a first person rail shooter műfaját és mint egy, az első rész előzménye, épül be a sorozatba. Főszereplőnk újfent, az ekkor még zöldfülű G Speciális Ügynök lesz. Újdonság lesz az idő lassítás képessége, amely drasztikusan megnöveli a fejlövések pontosságának esélyét. Persze több ponton is megújul majd a sorozat negyedik darabja, a Wii Zapper támogatás mellett. Újabb vizuális minta érkezett, a zombik és a stílus halhatatlanságát hirdetvén. Íme az új külső...


The House Of The Dead: Overkill: Látnivalók - 2. kép


The House Of The Dead: Overkill: Látnivalók - 3. kép


The House Of The Dead: Overkill: Látnivalók - 4. kép


The House Of The Dead: Overkill: Látnivalók - 5. kép


The House Of The Dead: Overkill: Látnivalók - 6. kép

2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 21 napja

vagany meg nem is hallottam rola!~meglepődött smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 9 hónapja és 21 napja

PC! PC! PC! PC! PC! ( hányszor írjam még le, hogy bejelentsék erre is?röhögő smiley )

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja