The House Of The Dead: Overkill

2008. augusztus 19.
2.6381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A SEGA jövőre folytatni kívánja a jónevű rail shooter sorozatát, az egykori árkád klasszikus The House Of The Dead-et, amellyel elsősorban a hardcore játékosokat veszi majd célba.

Az első epizód Sega Saturn exkluzív volt konzolos fronton, a második felvonás Sega Dreamcast-os kiváltság volt, míg a harmadik epizód az Xbox masináján volt csak elérhető abban az időben. Ezt követően a cím szépen átvándorolt a Nintendo aktuális kedvencére és úgy fest, hogy ott is marad.

Nem olyan rég kihozták a második és harmadik epizódot tartalmazó diszket Nintendo Wii-re, most pedig a SEGA felfedte a készülő negyedik felvonást, amely kizárólag a Nintendo asztali masináján lát napvilágot, valamikor a következő esztendőben.

A téma eddig sem gyermeteg volt, hiszen mindenféle zombival és torzszülöttel kellett leszámolnunk, de brutalításban és szellemi mélységben az Overkill alcímmel megbélyegzett rész képes fokozni az eddig átélt borzalmakat..., ez lesz talán az eddigi legsötétebb kaland, a brand neve alatt.

Fekete mágia, még több kegyetlenség, még szürreálisabb teremtmények..., igazi borzalom, 18-as karikával körbeölelgetve. Az első konrét információkra ugyan még várnunk kell, de a lényeg az máris a zsebünkben van, ki is pakoltuk bemutatni Nektek. Az első mozgókép, a The House Of The Dead: Overkill-ről. Ez kemény kör lesz. Kinézetre tipikus B kategóriás retro horror, a készítőknek kimondottan ez volt az elsődleges célja, lássuk hogy sikerült.

#tv#
1 hozzászólás

Lac

16 éve, 11 hónapja és 16 napja

Meghalok értük. Az összes rész itt figyel eredetiben. ha lesz PC-re, ezt is tuti megveszem!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profiljarDAVE profilja