The Godfather II: Launch trailer

2009. április 08.
3.2821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts kezei alatt formálódó Keresztapa adaptáció második felvonását még ezen a héten, pontosabban április 10.

napján, pénteken várjuk a boltok polcaira, így már éppen itt volt az ideje, hogy befusson az alkotásról készült launch trailer, amely összefoglalja egy kicsit a The Godfather II eseményeit. A játékban minden maffia-lelkületű ember megtalálhatja a számításait, hiszen az áruláson keresztül, a kötelességtudaton át, a leszámolás élményeit is megtapasztalhatja, természetesen mindezt csak és kizárólag virtuálisan.

Az április 10. napján történő debütálás egyébiránt Magyarországot sajnos nem érinti, nálunk csak valamivel később kerül majd forgalomba a korong, amely telepítése után a 60-as évekbeli Floridába, Kubába és New York-ba fogja elrepíteni a játékost, hogy ott beépülve az alvilágba, hírnevet és új területeket szerezzen magának, amihez az elődhöz képest rengeteg új opció fog segítségül társulni.

Ha szeretnéd tudni, mire is számíts a The Godfather második epizódjában, akkor tekintsd meg a frissen befutott launch trailer-t, majd ne hagyd ki a napokban befutott gameplay videót sem, amit oldalunkon visszakeresve találhatsz meg.

#tv#
1 hozzászólás

LolZ

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Hát én a videók alapján többet vártam.1 kicsit csalódtam amikor elsőnek játszottam vele.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja