The Godfather II: Friss képek érkeztek

2008. november 25.
1.8391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Keresztapa történetének első lemintázása sokak szerint hatalmas bukás és csalódás volt.

Erre mégis rácáfol az a tény, hogy a mai napig is hatalmas keresete van az első résznek, amihez ugye már készülődik a folytatás, minden eddiginél nagyobb hangvételben. Bár sokan a hasonló körökben mozgó Mafia sorozat mellett teszik le voksukat, a két játék közötti harc talán most fog kiéleződni a legjobban. Ez természetesen nem probléma, hiszen ilyenkor van a legnagyobb versenyzési kényszer, ami arra ösztönzi a fejlesztőket, hogy minél jobbat, minél minőségibbet készítsenek. Ez az egész pedig megint csak nekünk, játékosoknak jó...

De visszatérve a The Godfather második részére. Ugye tudjuk, hogy 2009 februárjára várjuk, ami elég megdöbbentő, hiszen egyenlőre mozgóanyagot még nem láttunk belőle. Szóval valószínű egy kevés késéssel számolnunk kell (ne legyen igazam), viszont néhány képpel most meglepett minket az Electronic Arts, amik ismét árulkodóak, de még mindig nem azok, amikre olyan régóta várunk. A grafika, hmm, hogy is mondjam finoman, még azért javításra szorul, amit remélem a műhelyben is belátnak majd.

Mint tudjuk, most teljesen más megközelítésből fogjuk kijátszani a maffiavilág savanyú életét, megjelennek a játékban az RTS elemek, mint taktikai segítség, de a játékidő is csökkentve lesz, mivel a kijátszhatóság arányát szeretnék növelni nekünk a fejlesztő bácsik. Ha többet szeretnél megtudni az alkotásról, akkor használd bátran a keresőt, kollégám több ízben is összefoglalta nekünk a témát, illetve minden fontos momentumot, amit eddig tudunk a játékról. De előbb következzenek a frissen megjelent képek:


The Godfather II: Friss képek érkeztek - 2. kép


The Godfather II: Friss képek érkeztek - 3. kép


The Godfather II: Friss képek érkeztek - 4. kép


The Godfather II: Friss képek érkeztek - 5. kép


The Godfather II: Friss képek érkeztek - 6. kép


The Godfather II: Friss képek érkeztek - 7. kép

3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 23 napja

****a lesz

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 15 napja

ott a szeren a játék

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 15 napja

robbanás jól néz ki

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Szusz profiljagery1113 profilja