The Godfather II: Bónusz multiplayer mód a megjelenés után

2009. március 19.
3.1811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már alig van vissza három teljes hét a Keresztapa másodszori visszatéréséig, az Electronic Arts mégis még mindig meg tud lepni minket apróságokkal, és most nem súlyos másolásvédelmekről lesz szó, hanem egy kifejezetten játékosbarát dologról.

A megjelenés után ugyanis szinte rögtön egy patch fog napvilágot látni a játékhoz, amelyben egy új multiplayer módot szeretnének hozzáadni az eddigiekhez az illetékesek, és mivel nem DLC-nek nevezték el (holott bátran megtehették volna), természetesen ingyenes is lesz a tapasz.

Az új multiplayer mód neve Don Control, és egy egészen új gondolatmenetre építi fel a többjátékos módot, ugyanis az alapjáték egyik legnagyobb újítását, a Don's View-et helyezi előtérbe. Így tehát az úgynevezett RTS nézetből fogjuk kémlelni az eseményeket, és szinte már-már komoly taktikai képességeket kell felhasználnunk a győzelemhez, hiszen nekünk kell irányítani egységeinket, hogy éppen hová induljanak, és kit tüntessenek el a Föld színéről.

A Don Control nevű többjátékos módban 5 pályán indulhatunk taktikázni, és az offline játék közben összegyűjtött pénzünkkel fogunk játszadozni, tehát ha ügyesek vagyunk még kellően meg is gazdagodhatunk, de ugyanígy értelemszerűen el is szegényedhetünk. Április 10. napján érkezik majd a játék, rögtön utána pedig a leírt multiplayer módot tartalmazó patch, csapjatok le rá, ha szeretnétek egy igazi Keresztapa bőrébe bújni.

1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 8 napja

Hát Igenmenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja