The Getaway és Eight Days: Béke poraikra

2008. június 04.
2.2301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Mostanság csak úgy záporoznak a rossz hírek a fejünkre, de nincs mese, elő kell állnunk velük és le kell nyelnünk ezeket a békákat, bármennyire is rugdalnak lefelé menet.

A Sony Computer Entertainment Europe bejelentette, hogy két sokak által várt exkluzív cím munkálatait állították le, az erőforrások újraelosztása okán. A két szerencsétlenül járt produktum pedig nem más, mint az Eight Days és a The Getaway. Nagy valószínűséggel róluk már nem nagyon fogunk többé hallani.

A Sony a döntését azután hozta meg, miután vetettek egy röpke pillantást az eljövendő, szintén hatalmas népszerűségnek örvendő brand-ek ütemezési listájára és úgy érezték, hogy azok több figyelmet és anyagi invesztációt érdemelnek a jelenleginél, így az említett két játék munkálatait befagyasztották és megkezdték az átcsoportosításokat. Ez egyaránt igaz a pénzre és a munkaerőre. Az Eight Days-t és a The Getaway-t is ugyanazon csapat, a Sony London Studio hegesztette.

A csapat most átmenetileg szétrobantásra kerül, hogy besegítsenek a többi idén, illetve a közeljövőben érkező, első osztályú, first party (belsős) anyagok fejlesztésébe. Arról, hogy ez a befagyasztás csak átmeneti jellegű-e, vagy végleges, még nem szól a fáma, de attól tartunk, hogy ez a két cím végleg a sülyesztőbe került. Béke poraira.

A The Getaway első része PlayStation 2-n látta meg a napvilágot, majd jött a folytatás, Black Monday alcímmel. A PlayStation 3-as felvonás lett volna a sorban a harmadik, de kétséges, hogy megjelenik valaha. A The Getaway leginkább a Grand Theft Auto-ra hajaz és Londonban játszódik, annak minden bújával-bájával. Az Eight Days-nek nem voltak előzményei, újoncként vetette volna meg a lábát, melyről láthattunk korábban egy trailert, aztán gyakorlatilag képszakadás.

Az arizónai sivatagban néhány rosszarcú tag esett egymásnak fegyverekkel, tehát szintén egy alvilági mókának készülődött, de már ő sem fog napvilágot látni. A játékot a 2006-os E3-on jelentették be, most pedig golyót eresztettek a tarkójába. Van ez így időnként.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja