The Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena: Áprilisi megjelenés

2009. február 24.
3.7431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A napokban pontos megjelenési dátumot kapott a Vin Diesel főszereplésével készített, The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.

A Starbreeze Studios multiplatform anyaga április hetedikén jelenik meg Észak-Amerikában, majd egy testesebb csúszással az öreg kontinensen is felbukkan a produktum, napra pontosan április huszonnegyedikén. A megcélzott platformok pedig a PlayStation 3, Xbox 360, PC trió lesznek, ha esetleg még nem vagytok ezzel teljesen képben.

A The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena egy remake és egy folytatás is egy személyben. A történet tovább gördítése mellett megkapjuk a The Chronicles Of Riddick: Escape From Butcher Bay nagy felbontású remake-jét is, így ha kimaradt a konzol fronton Xbox exkluzív előzmény, a folytatás korongján feltupírozott külsővel élhetjük át először/ismét, majd irány a vadonatúj küldetés sorozat.

Az Assault On Dark Athena egyébként nem szakít az első részben bevezetett játékmenettel, a hangsúly továbbra is a lopakodáson, az ökölharcon és a tűzpárbajokon lesz, természetesen a vikszelt fejű sztárral a főszerepben. Ha ezek alapján sem sikerült meghozni a döntést, megjelenés előtt, márciusban belekóstolhattok a stuff-ba, érkezik egy demonstráció, mindkét konzol online játékpiacára.
3 hozzászólás

FutuRetrO

11 éve, 2 hónapja és 22 napja

Lac írta:
Életem egyik kedvenc játéka
Akkor csapj le rá és lássunk egy remek irományt majd róla.

válasz erre

Lac

11 éve, 2 hónapja és 22 napja

Életem egyik kedvenc játéka

válasz erre

nemabob

11 éve, 2 hónapja és 22 napja

a film nagyon jo lett a játékot majd megszerzem

válasz erre
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
8.450 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profiljaiPet profilja