The Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena: Áprilisi megjelenés

2009. február 24.
3.7721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A napokban pontos megjelenési dátumot kapott a Vin Diesel főszereplésével készített, The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.

A Starbreeze Studios multiplatform anyaga április hetedikén jelenik meg Észak-Amerikában, majd egy testesebb csúszással az öreg kontinensen is felbukkan a produktum, napra pontosan április huszonnegyedikén. A megcélzott platformok pedig a PlayStation 3, Xbox 360, PC trió lesznek, ha esetleg még nem vagytok ezzel teljesen képben.

A The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena egy remake és egy folytatás is egy személyben. A történet tovább gördítése mellett megkapjuk a The Chronicles Of Riddick: Escape From Butcher Bay nagy felbontású remake-jét is, így ha kimaradt a konzol fronton Xbox exkluzív előzmény, a folytatás korongján feltupírozott külsővel élhetjük át először/ismét, majd irány a vadonatúj küldetés sorozat.

Az Assault On Dark Athena egyébként nem szakít az első részben bevezetett játékmenettel, a hangsúly továbbra is a lopakodáson, az ökölharcon és a tűzpárbajokon lesz, természetesen a vikszelt fejű sztárral a főszerepben. Ha ezek alapján sem sikerült meghozni a döntést, megjelenés előtt, márciusban belekóstolhattok a stuff-ba, érkezik egy demonstráció, mindkét konzol online játékpiacára.
3 hozzászólás

FutuRetrO

11 éve, 11 hónapja és 12 napja

Lac írta:
Életem egyik kedvenc játéka
Akkor csapj le rá és lássunk egy remek irományt majd róla.

válasz erre

Lac

11 éve, 11 hónapja és 12 napja

Életem egyik kedvenc játéka

válasz erre

nemabob

11 éve, 11 hónapja és 12 napja

a film nagyon jo lett a játékot majd megszerzem

válasz erre
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
8.450 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljarDAVE profilja