The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena: Akcióban a tar fejű antihős

2009. február 28.
4.0081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Jelen hírünk főszereplőjének elődjét, a The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay-t még manapság is úgy emlegetik, mint az egyik legjobb filmből készült játékot.

A 2004-ben először Xbox-ra, majd pár hónappal később PC-re kiadott alkotás nem csak ebben a kategóriában indul az előkelő helyezésért, hanem minden idők legjobb FPS-ei között is számon tartják. A vetélytársai közül számos apró ötletével, megfontoltabb, lopakodós játékmenetével és elsőrangú hangulatával emelkedett ki.

Hiába volt azonban jövedelmező a produktum, a folytatás bejelentésére közel 4 évet kellett várnunk. A folytatásra, amely egyben remake is, mivel az új küldetések mellett helyet kap benne az első rész 2009-es szintre tupírozott változata is. A lentebb megcsodálható két videóban azonban az új helyszínen, a címszereplő Dark Athena űrhajóban akciózik a Vin Diesel külsejű Riddick.

Az első mozgóképben a hangsúly a közelharcon van, amely úgy tűnik, továbbra is az élmezőnyben foglal helyet, míg a másodikban inkább a lopakodó, csendben gyilkoló, valamint a híres eyeshine képességek dominálnak. Persze ha hősünk lebukik, akkor a puskával is jól bánik, így nem maradhat ki egy kis golyószórás sem a mai menüből.

A közzétett anyagok alapján az Assault on Dark Athenának minden esélye adott, hogy az idei játékfelhozatal kiemelkedő alakja legyen. A végleges ítélettel már nem is kell sokáig várnunk, hiszen az óceánon túl április elején, míg az öreg kontinensen április végén kerül a boltokba mindhárom (PC, X360, PS3) változat.
#tv#
#tv2#
1 hozzászólás

hayabusagsxr

16 éve, 5 hónapja és 12 napja

Ez a game nagyon brutal tutira megszerzem!!!!!röhögő smiley

válasz erre
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
8.450 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja