The Beatles: Rock Band: Szeptemberi gombafej invázió

2009. március 06.
2.8631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A legendás The Beatles zenekar szeptembertől ismét világ körüli turnéra indul.

Nem lesz lemez dedikálás, nem lesz őrült koncert sorozat, viszont lesz egy, a nevükkel fémjelzett, újabb Rock Band felvonás. Tavaly ősszel derült fény a készülő produktumra, végleges címet, valamint megjelenési dátumot viszont csak a tegnapi, hivatalos bejelentés keretében ismertetett a Harmonix, MTV Games páros. A The Beatles: Rock Band szimultán megjelenéssel érkezik, szeptember kilencedikén.

A megcélzott platformok pedig a szokásos leosztást takarják, így érkezik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és persze a nagy sikerű, Nintendo pénznyomdára. A rock'n'roll sztárjai a legnagyobb slágereikkel térnek vissza, mi csak besegítünk a virtuális sikerekbe, gitárral, basszussal, mikrofonnal és dobkészlettel.

Hogy az élmény még különlegesebbé, autentikusabbá válhasson, érkeznek limitált példányszámban legyártott hangszerek, mégpedig olyan neves darabokról mintázva, mint amilyeneket John Lennon, Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr használtak a pályafutásuk alatt.

A játék önmagában, vagy bundle-ben is megvásárolható lesz majd. A limitált csomagok 250 Dolláros áron kerülnek boltokba, de az ígéretek szerint a szóló játék kompatibilis lesz az eddigi Rock Band perifériákkal is, ha esetleg valaki nem szeretne azonnal kisebb vagyont kiszórni a teljes pakkra.

Szintén lesz különálló gitár, ha érdekel a téma, 100 Dollárért tehetsz majd szert a hangszerre, szeptember kilencedikétől.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja