The Beatles Rock Band: Az MTV több eladásra számított Európában

2010. május 24.
1.8901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Scott Guthrie az MTV ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta az MCV-nek adott interjújában, hogy több eladásra számítottak Európában a The Beatles Rock Band termékük kapcsán.

"Az elmúlt években meg kellett harcolnunk egyes dolgokért. Egy ideje nehéz gazdasági helyzettel álltunk szemben és sok konkurens termék bukkant fel a piacon. Úgy gondolom, hogy a Beatles-t hatékonyabban is lehetett volna értékesíteni, ha egyes negatív tényezőket ki tudtunk volna zárni az üzletből. Igazából elégedettek vagyunk az eladások terén elért eredményekkel, de emellett sajnos alábecsültük a konkurenciát" -mondta Scott Guthrie.

Scott mindezek ellenére hatalmas üzletet lát a jövőben a zenei játékok műfaja terén, mivel a legtöbb ember rendelkezik otthon valamilyen hangszerrel és már csak a hozzá tartozó szoftvert várja. A lövöldözős produktumok mögött a 2. helyen állnak a zenei programok és a piac jelentős hányadát birtokolják. Bár az Activision-nal (Guitar Hero) és a Sony-val (Singstar) erős versenyben állnak, Guthrie mégis bizakodik és bízik abban, hogy a Rock Band kerül ki győztesen ebből a helyzetből és az övé lesz a piacvezető pozíció. A hivatalos Rock Band blogon az olvasható, hogy a következő hetekben és hónapokban több információ kerül a napvilágra az új Rock Band 3 című alkotásról.


The Beatles Rock Band: Az MTV több eladásra számított Európában - 2. kép

2 hozzászólás

skyman

15 éve, 17 napja

Hát a Guitar Hero lenyomja szerintem is.
A konkurenciával mindig számolni kell, és bizony ez egy feltöröben lévő müfaj, és ha azt akarják, hogy a döntő többség őket válassza akkor bizony valamit mutatniuk kell.

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 17 napja

Hát szerintem a Guitar Hero fog nyerni a harcban vagy legalébbis biztos nem a Rock Band. És még azt, hogy tudtommal a Beatles tagoknak nincs mindegyiknek bajsza.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja