The Ballad Of Gay Tony: Az újabb Grand Theft Auto IV expanzió

2009. május 27.
1.9931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Pár nappal korábban ígértük, hogy a Rockstar hamarosan előáll a sorban a második számú Grand Theft Auto IV expanzió első részleteivel és lám, még a nagy los angeles-i party előtt leleplezték az ősszel esedékes bővítő csomagot.

A The Ballad Of Gay Tony, a The Lost And Damned-hez hasonlatosan Xbox 360 exkluzív tartalom lesz, amelyet az Xbox Live-ról tölthetnek le az arra igényt tartó felhasználók, szintén 1600 Microsoft pontért.

Az új történethez új főhős is dukál, na persze nem annyira új, mint Johnny Klebitz, vagy Niko Bellic volt. Ezúttal a korábban is látott, Luis Fernando Lopez kerül a fókuszba, aki egy dominikai származású utcai bűnöző és nem mellesleg Anthony "Gay Tony" Prince-nek dolgozik, mint személyi testőr.

A letölthető változat mellett a Take-Two Interactive egy Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City címmel dedikált lemezes megjelenést is tervez, amely az év elején megjelent The Lost And Damned és az idén ősszel érkező második, Xbox 360 exkluzív epizodikus tartalmat fogja egy korongon felkínálni, külön pozitívum, hogy ez a fizikai adathordozós megoldás nem fogja igényleni a Grand Theft Auto IV alap lemezét, anélkül is játszható lesz mindkettő, szemben a letölthető verziókkal.

Pontos megjelenési dátum nincs, de valamikor őszre várható a Rockstar North stúdiójában faragott második és elviekben egyben utolsó exkluzív expanzió. Képek és videó várható az E3-ról, per pillanat egyetlen hivatalos logóval dobott meg minket a sajtós részleg, ezt lentebb is láthatjátok. A címe nagyon meleg, reméljük, hogy az újabb kalandok hasonlóképpen...


The Ballad Of Gay Tony: Az újabb Grand Theft Auto IV expanzió - 1. kép

nincs még hozzászólás

The Ball
4.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja