Theatre of War 2: Kursk 1943: Újabb kiegészítő a láthatáron

2009. augusztus 03.
4.1571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik a 1C Company és a Battlefront.com nem tudnak megülni a hátsóikon, hiszen még alig érkezett meg a második Theatre of War (játékteszt hamarosan itt a GameChannel-en), már be is jelentették hozzá a második kiegészítőt.

Igen, a másodikat, hiszen az első expanzió még a múlt héten került hivatalos megerősítésre, Centauro alcímmel, amellyel a fejlesztők szeretnének úgymond emléket állítani a az olasz 131-es Centauro Páncélos Hadosztálynak. A frissen bejelentett kiegészítés viszont végre elhagyja Afrika sivatagos és kietlen tájait, mint ahogyan arra a Kursk 1943 alcím is utal.

A kurszki csata a II. világháború egyik legnagyobb csatája volt, a német hadsereg tulajdonképpeni utolsó nagyobb támadása a szovjetek ellen, amely 1943 július 5-től, egészen augusztus 23-ig tartott. A játékban ugyanakkor a szövetséges haderők lesznek döntő többségben, hiszen a Motor Panzer Division Greater Germany és a 3rd Mechanized Corps of the USSR Army seregei és páncélosai fognak farkasszemet nézni egymással dél-Kurszkban.

A Kursk 1943 expanzió 20 új, történet orientált misszióval fogja megörvendeztetni a játékosokat, ahol olyan valóban élt személyek oldalán indulhatunk harcba, mint Ivan Chistyakov és Walter Hoerlein tábornok. A kiegészítőben valamivel több mint 40 fajta katonai fegyverzet lesz elérhető, de lesznek új multiplayer módok, és a legjobb, hogy egy pálya, valamint küldetésszerkesztő is a csomag része lesz.

Megjelenési időről, és egyebekről sajnos jelenleg még nem tudunk, de valószínűleg az első expanzió után várható a Kursk 1943 megjelenése. Addig is várjuk az első képeket, amit jelenleg láttok, az a Centauro expanzióból származik.

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja