Theatre Of War 2: az első trailer

2008. augusztus 07.
3.2771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Talán júniusban kaptuk még a hírt, hogy készülget az apró bakikon elvérzett Theatre Of War folytatása, amihez most megkaptuk az első trailerünket is.

A II. világháborús PC játékok szerelmesei biztos nem fognak unatkozni a jövőben, hiszen nem egy ilyen tematikájú game fog napvilágot látni 2008-ban. A Theatre Of War az afrikai hadszíntérre fog elvarázsolni minket, pontosan 1943-ba, ahol még talán Rommel tábornokkal is találkozhatunk majd virtuálisan.

Új hírek nagyon nem érkeztek a játékról, az eddig is ismerteket a videóban is leközlik. Ha lövésed sincs a Theatre Of War-ról, akkor gondolj mondjuk a Battlefield 1942-re, mert valami hasonló lesz ez is, csak éppen RTS játékstílusban. Irányítható egységként lesz itt minden akkoriban elképzelhető lánctalpas és nem lánctalpas jármű és állítólag még légi egységeket is vezetgethetünk. Összesen 50 féle jármű lesz és három kampány, brit, német és természetesen szövetséges. Ami változott az első rész óta, az a mesterséges intelligencia fejlődése és természetesen a grafika feltuningolása. Nem tudom, engem meggyőzött ez a kis videó, remélem hamarosan többet is megtudunk a játékról!

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások