Theatre of War 2: Africa 1943: Játssz ingyen és böngészőből

2009. május 06.
4.5891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Theatre of War immáron sorozattá bővült, hiszen digitális úton egy ideje elérhető a játék második felvonása, amely az Africa 1943 alcímet kapta.

A II. Világháborús RTS játék szerencsére az új epizódban sem szakít a tematikával, igaz, ezúttal elsősorban az afrikai hadszíntéren mutathatjuk meg tudásunkat és stratégiai képességünket. A 1C Company jóvoltából a mai napon belekóstolhatunk az alkotásba, igaz, csak a hangulatába, hiszen a Theatre Of War 2 egy olyan kipróbálható verzióját készítették el nekünk, amely böngészőből futtatható, és magához az alkotáshoz túl sok köze nincsen.

Éppen ezért csak a háborús hangulatába kóstolhatunk bele a projektnek, amely flash játékhoz híven még gépigénnyel sem rendelkezik, de nem árt, ha internet kapcsolatunk 2 Mb/s felett van, ugyanis az alatt gondok lehetne a folyamatos futással.

A kis reklámanyag (merthogy a demó megnevezés elég erős), tulajdonképpen egy aranyos kis bemutatót tart nekünk, ahol négy frakció közül választhatunk. A választottunk oldalán egy aprócska tankcsatába bonyolódhatunk, ahol a lényeg az lesz, hogy elfoglaljuk a stratégiai pontokat, vagy az ellenség elől, vagy az ellenségtől.

Ha szeretnél néhány percet a háborúban tölteni, akkor kattints az alábbi linkre, és vesd bele magad a flash-háborúba, ha pedig megtetszett a hangulata, akkor ne tétovázz ellátogatni a Battlefront honlapjára, ahonnan 45 zöldhasú ellenében megveheted a játékot, amelyet betöltve egy kicsit komolyabb verzióban is átélheted a flash játékban tapasztaltakat.

Theatre of War 2: Africa 1943 flash demó
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 20 napja

nekem megvan az egész játék nem tudja valaki a license-t???meglepődött smiley

válasz erre

Tibit

16 éve, 2 hónapja és 8 napja

érdekesnek hangzik, kipróbálnám... meglepődött smiley viszont a netkapcsolatnak csak a fele van meg!

válasz erre
Theatre of War 2: Africa 1943
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja