The Agency - Újabb képek és koncepciórajzok

2008. május 30.
1.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Egy nagyobb hangvételű előzetest már olvashattatok itt a GCO-n a Sony Online üdvöskéjéről, amely majdan úgy vonul be a videójátékok történelmébe, mint az első komolyabb MMO FPS kategóriába sorolható játék.

Ami azt illeti, eddig azért híján voltunk a látnivalónak a játékkal kapcsolatban, most viszont úgy tűnik igyekeznek pótolni eme szépséghibát az illetékesek, és előkerült egy-két tetszetős kép, illetve koncepciórajz a PS3-ra és PC-re egyaránt megjelenő The Agency-ről.

Prága sosem volt még ennyire tetszetős, legalábbis videójátékban nem. A cseh főváros jól ismert söreiről, hídjairól, hangulatos utcáiról, eztán pedig az USA-ban élő ifjak is tudhatják majd merre van. Talán még ők is....

Talán nem szükséges különösebb külön jelzőkkel illetni az alább látható képek grafikai megjelenítését. A legszebb viszont kétség kívül az a dologban, hogy a The Agency egyedi látványvilággal, karikatúrákra emlékeztető figurákkal bír, ami telitalálat a fejlesztőktől. Akárhogy is, az év egyik legnagyobb durranásának ígérkező ügynökös MMO egyre inkább belopja magát a szívünkbe.


The Agency - Újabb képek és koncepciórajzok - 1. kép


The Agency - Újabb képek és koncepciórajzok - 2. kép


The Agency - Újabb képek és koncepciórajzok - 3. kép


The Agency - Újabb képek és koncepciórajzok - 4. kép


The Agency - Újabb képek és koncepciórajzok - 5. kép

2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ez egy nagyon érdekes játék lesz. Anno a gta-hoz is csináltak online multit és rohadt jó is volt, csak mindig megakadt. De már ott is lehetett élvezkedni. Online fps, ez pedig maga a csúcs!

válasz erre

marco

17 éve, 3 hónapja és 4 napja

Tetszik. Kár hogy nincs időm az ilyen online dolgokra. Pedig ez hatalmas durranás lesz.

válasz erre
The Agency
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljatibormolnar205 profiljamarco profilja