The Agency: Frissült a galéria

2009. május 24.
1.7361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Meglehetősen régen kaptunk híreket a Sony Online Entertainment berkeiben készülgető ügynökös MMOFPS-ről, a The Agency-ről.

A srácok már kalapálgatják egy ideje a produktumot, azonban a megjelenés aranybetűs napja még mindig távoli, a pontos időpont jelenleg nem is ismert, a szakértők 2010-re jósolják az érkezését. A SOE Seattle gárdája szerencsére nem felejtette el, hogy néhanapján illik emlékeztetni a közönséget, hogy miféle jóságon is ügyködnek, ennek megfelelően rendelkezésünkre bocsátottak néhány screenshotot, amelyek a játék aktuális állapotát mutatják be.

A képek eléggé tarkabarkák, és a havas táj is sokat javít az összhangon, azonban nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a látványvilág kicsit kopottasan néz ki annak ellenére, hogy már a kezdetektől egyedi, kissé karikatúrás megjelenítést terveztek neki. Mivel az élet minden területén a legnemesebb szándékok vezérelnek minket, ezért ezt a hiányosságot megkíséreljük betudni annak, hogy a fejlesztők alacsony beállítások mellett nyomogatták a print screent. Ha a feltételezésünk nem helytálló, akkor viszont szomorúan kell közölnünk, hogy ez a grafika nem biztos, hogy elég lesz jövőre, még egy MMO esetében sem. Már csak azért sem, mert a The Agency a PC mellett PS3-on is tiszteletét teszi. Persze a lényeg a játékélmény, amelyről egyelőre kevéske információval vagyunk ellátva. Sebaj, hátha a közelgő E3 némi változást hoz ebben is, addig pedig nézegessétek bőszen lenti shotokat.

The Agency: Frissült a galéria - 2. kép


The Agency: Frissült a galéria - 3. kép


The Agency: Frissült a galéria - 4. kép


The Agency: Frissült a galéria - 5. kép


The Agency: Frissült a galéria - 6. kép


The Agency: Frissült a galéria - 7. kép


The Agency: Frissült a galéria - 8. kép


The Agency: Frissült a galéria - 9. kép


The Agency: Frissült a galéria - 10. kép


The Agency: Frissült a galéria - 11. kép

The Agency-ről.'>
nincs még hozzászólás

The Agency
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja