The Witcher 3: Wild Hunt - A Skyrim inspirálja a készítőket

2013. február 19.
2.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Elder Scrolls V: Skyrim minden kétséget kizáróan alaposan meghatározta néhány hónappal ezelőtt az egész szerepjátékos piacot, így nem véletlen, hogy hatással lesz majd a jövőben megjelenő RPG-kre, köztük a legújabb The Witcher játékra is.

Erről beszélt egy interjú során nemrégiben Konrad Tomaszkiewicz direktor is, aki elmondta, hogy valóban inspirálólag hatott rájuk a Skyrim, de nem másolni szeretnék a Bethesda játékát, hanem ötleteket meríteni belőle és egy sokkal jobb alkotást készíteni.

Konrad szerint például bármennyire is jó volt a Skyrim, nem volt elég magával ragadó a végeredmény, így ők azt szeretnék, ha a The Witcher 3 minden egyes momentuma minden egyes alkalommal képes legyen magába szippantani a játékosokat.

Óriási hibaként rótta fel a Skyrim számára a direktor az NPC-k viselkedését is, ami szerinte elég problémás volt, így ők szeretnének ezzel kapcsolatban is egy új szintre lépni, így döntéseinkre és tetteinkre immáron valóban minden egyes NPC úgy fog reagálni, ahogyan az elvárható lesz.
4 hozzászólás

Marduk

8 éve, 4 napja

Általában minden kopizás az "inspirációval" kezdődik.

válasz erre

Vendég

8 éve, 4 napja

Na ebből mi lesz...

válasz erre

Vendég

8 éve, 4 napja

Nem szégyen alapul venni a jó játékokat. De a Witcherek eddig is nagyon jók voltak maguktól is...

válasz erre

Shade

8 éve, 4 napja

Huu, remélem lesz benne akkora szabadság és lehet majd ugrálni is meg minden, hogy kilehessen használni a witcher adottságait.

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
7.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja