The Witcher 2: Asssassins of Kings: Tizenhat befejezéssel és összesen négy töltőképernyővel

2010. szeptember 02.
3.3431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Witcher - megjelenését követően - minden kétséget kizáróan üde frissességet hozott a szerepjátékok világába, a CD Projekt RED kétség kívül óriásit alkotott a programmal, és ha hiszitek, ha nem, mindezt szeretnék jócskán felülmúlni a 2011-re tervezett folytatással, avagy az Asssassins of Kings-szel.

Mindezt azért merjük ilyen biztosra állítani, mert a fejlesztők napvilágra hoztak néhány meglepő adatot a második epizóddal kapcsolatban, amelyek mindenképpen pozitív jövőképet vetítenek elénk a késztermékkel kapcsolatban.

Kezdjük rögtön azzal, hogy a programot háromféle nyitánnyal tudjuk indítani, és döntéseinktől függően 16 befejezéssel tudjuk zárni. A játékban használt 256 átvezető animáció mintegy 150 percnyi teljes időtartamot ölel fel, szemben az előd 130 ilyen videójával, amelyek összesen 53 percet tettek ki. A folytatásban mintegy harminc páncél közül válogathatunk, ami "csak" huszonöttel több a The Witcher felhozatalához képest. A legradikálisabb változást azonban a töltőképernyők kivágása jelentette, az első epizód 700, enyhén idegesítő töltőképernyője helyett ugyanis most csak négy ilyent kell majd átszenvednünk. Ezek bizony mindenképpen biztató információk!
1 hozzászólás

Shade

14 éve, 9 hónapja és 1 napja

16befejezés? Váo!

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja