The Witcher 2: Assassins of Kings: A legnehezebb játék, amivel valaha játszottál

2010. december 20.
2.9191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő és egyben merész nyilatkozatokkal igyekezett terrorizálni fanatikusait a hétvége folyamán a CD Projekt RED brigádja, akik hivatalos közleményben adták a világ tudtára, hogy a The Witcher 2: Assassins of Kings lesz a legnehezebb videojáték, ami valaha is az utunkba akadt.

Természetesen nem eszik azért olyan forrón a kását, a hangzatos megnevezés ugyanis "csak" az alkotás egyik nehézségi fokozatára, avagy az "insane"-re értendő, amely valóban brutális nehézségek elé állítja majd a játékosokat.

Ha ugyanis úgy gondoljuk, hogy bár nem vagyunk Jánosok, mégis mi vagyunk a Janik, és insane nehézségi fokozaton indulunk el kalandozni Geralttal, akkor készüljünk fel, hogy csak és kizárólag egy életünk lesz, ha meghalunk, ennyi volt. Mondhatja most természetesen a vagány játékos, hogy "na, és akkor mi van, betöltöm egy korábbi mentésemet". A helyzet azonban az, hogy ebben a játékmódban hiába is próbálkoznánk ezzel a megoldással, a mentés elhalálozás esetén nem fog működni többé, itt csak egy esély lesz, akárcsak a valóságban. Természetesen lesz azért normális nehézségi fokozat is a második Witcher-ben, de barátkozzunk össze a gondolattal, hogy akár így is próbára tehetjük magunkat.
The Witcher 2: Assassins of Kings lesz a legnehezebb videojáték, ami valaha is az utunkba akadt.'>
1 hozzászólás

Shade

14 éve, 5 hónapja és 23 napja

Hát ez Qrvajó! röhögő smiley Bár ciki ha valaki a főellenségnél baxa el...röhögő smiley

válasz erre
The Witcher 2: Assassins of Kings
9.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja