The Witcher 2: Assasins of Kings: Geralt a kocsmában

2010. december 28.
3.1091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A német PC Games közzétett egy exkluzív anyagot a Witcher 2-ről, amelyben a főszereplő, Geralt egy fogadóban teszi próbára szerencséjét, mégpedig a kockapókerben.

A játék 2011. május 17-én kerül majd a boltok polcaira, sajnos még sokáig kell várnunk arra, hogy belevethessük magunkat az izgalmas kalandokba. A gyűjtői változat számos extra tartalmat foglal magába a normál verzióhoz képest, viszont igen búsás áron juthatunk majd hozzá, az eddig információk szerint 130 dollárba fog kerülni.

Az első részhez képest számos újdonság került a játékba, a készítők gondosan kidolgoztak benne mindet a legapróbb részletekig. Az alkotásban dinamikus időjárásrendszer lesz, az NPC-k reagálnak majd tetteinkre, így tőlünk függ, hogy később barátként, vagy ellenségként tekintenek ránk, tehát nem árt jó viszonyban lenni velük. A késztermék színvonalas grafikával rendelkezik, tele lesz akciókkal, váratlan helyzetekkel és a fejlesztőbrigád azt is elárulta, hogy a legnehezebb fokozatot csak a vérbeli profi játékosoknak ajánlják. A The Witcher 2: Assasins of Kings PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkezik jövő tavasszal.

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 16 napja

Jöhetne már

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja