The Sims Medieval: Fejlesztői napló

2010. november 08.
2.9011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Electronic Arts nemrég egy új fejlesztői naplót adott ki a The Sims Medieval című játékról, amelyben a fejlesztőbrigád néhány tagja ad egy kis ízelítőt a játékmenetről, illetve a karakterekről.

A felvételen megcsodálhatjuk a simses középkori élet néhány momentumát, a környezetet és a különféle ruházatokat. Ezen kívül a fejlesztők egy kis fejtágítást tartanak a küldetésekről, a hősökről, továbbá bizonyos szakmák rejtelmeiről, tehát egy kis háttér-információt is kapunk az alkotásról.

A szoftver a sötét középkorba kalauzolja el a felhasználókat és egy teljesen új játékélményt nyújt, mint az eddig megszokott Sims-sorozat. A programban nemcsak simünk családi élete, karriere és érzései állnak a középpontban, ettől sokkal többről van itt szó, ugyanis ezentúl karakterünk egy egész királyságért felel. A játékban különféle küldetéseket kell elvégeznünk, emellett választott szakmánkban is helyt kell állnunk. Ha kikapcsolódásra vágyunk ellátogathatunk a helyi kocsmákba és felhörpinthetünk egy kis itókát barátaink társaságában. A korra jellemző cselekményeket sem hagyták ki a készítők az alkotásból, részt vehetünk kivégzéseken, megdobálhatjuk az embereket paradicsommal, vagy tojással, tanúi lehetünk parasztlázadásoknak és ezen kívül egyéb mókák sokasága vár ránk.

#tv#
The Sims Medieval című játékról, amelyben a fejlesztőbrigád néhány tagja ad egy kis ízelítőt a játékmenetről, illetve a karakterekről.'>
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 6 hónapja és 16 napja

Nem csípem a Sims sorozatot, de ez mintha jobbnak tűnne, mint a korábbiak. Talán az lehet mögötte, hogy új a környezett és nem az a régi lerágott csont.

válasz erre
The Sims Medieval
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja