The Phantom Pain részletek várhatók pénteken

2013. március 13.
1.4491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amióta a decemberi VGA kiállításon bemutatták a The Phantom Pain címre keresztelt videojátékot, pontosabban egy róla készült mozgóképet, a játékosokat nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy vajon mit takarhat ez a rejtélyes projekt.

A trailerben látott jelenetek és titkos utalások ugyanis arra engedtek következtetni, hogy a The Phantom Pain mögött egy új Metal Gear-játék húzódik meg, amihez ráadásul még Hideo Kojimának is köze van, habár az alkotást magát nem a Kojima Productions, hanem a Moby Dick Games fejleszti a háttérben.

Ezen a héten azonban mindenről lehullhat a lepel, a Spike TV műsorvezetője, avagy Geoff Keighley ugyanis nemrégiben azt írta a Twitteren, hogy a helyi idő szerint péntek hajnalban megtekinthető legújabb adásban maga Joakim Mogren, avagy a Moby Dick Studio vezére lesz a vendég, aki valami újdonságot fog bemutatni számunkra. Végre hivatalosan is lehull a lepel a The Phantom Painről?
5 hozzászólás

Vendég

12 éve,

Péntek hajnalmeglepett smiley Hülyék ezek?röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve,

Marha kíváncsi vagyok. Engem nem igazán érdekel hogy milyen sorozat vagy önálló vagy akármi csak az hogy kegyetlen jól néz ki az a vidi! mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve,

Annak én is örülnék.

válasz erre

Vendég

12 éve,

Én meg nagyon remélem hogy Metar Gear lesz!!!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve,

Kíváncsi leszek. Egy teljesen új játék mondjuk jobb lenne de egy MGS se rossz...mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja