The Order: 1886 - friss infók érkeztek

2014. május 27.
1.4401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A PlayStation 4-exkluzív The Order: 1886 igazán ambiciózus vállalkozás, azt viszont talán kevesen tudják, hogy a Ready at Dawn tapasztalatlan csapatát hatalmas kihívás elé állította a projekt.

A The Order: 1886 nem egyszerűen szép, hanem a valaha készült egyik legszebb játék - állítják magabiztosan a fejlesztők. De vajon hogyan jutott el a csapat a PS3 és a Wii U platformokra történő portolástól a tripla-A kategóriás játékfejlesztésig?

Sok tehetséges programozónk és művészünk van a csapatban. Úgy gondoltuk, hogy a három legfontosabb elem a grafika, a a sztori és a játékmenet.

Természetesen mindháromra kiemelt figyelmet szentelünk, a fejlesztés kezdetén azonban leginkább a technológiára koncentráltunk.

Hatalmas feladat elé állítottak bennünket, előtte ugyanis PSP játékokat készítettünk és más konzolokra portoltunk - árulta el Dana Jan, a játék direktora.

A csapat végül úgy döntött, hogy habár hatalmas feladat elé néznek, de lelkesedésük és tehetségük elég ahhoz, hogy egy sikeres next-gen címet készítsenek. Dana szerint a csapattagok játékosok és fejlesztők is egyben, a PSP pedig remek eszköz volt, de ideje továbblépni.
The Order: 1886 igazán ambiciózus vállalkozás, azt viszont talán kevesen tudják, hogy a Ready at Dawn tapasztalatlan csapatát hatalmas kihívás elé állította a projekt.'>
2 hozzászólás

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 27 napja

Nekem mindegy mennyit szenvednek vele de hogy elcsúszott a megjelenés azért pipa vagyok.wtf smiley

válasz erre

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 27 napja

Szerintem minden fejlesztés nagy munka...

válasz erre
The Order: 1886
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja