The Mighty Quest for Epic Loot védelem frissítés

2014. augusztus 24.
1.9531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Ubisoft egy nagyobb lélegzetvételű frissítést jelentetett meg a The Mighty Quest for Epic Loot játékhoz, ami védekező craftingot hoz Opulencia-ba, még változatosabbá és sokoldalúbbá téve a királyság kastélyait.

Az új védekező mechanizmus lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a mások kastélyából vagy a halott támadók sírkövéből lopott cuccokból minden eddiginél erősebb lényeket és csapdákat hozzunk létre. Négy új teremtmény csatlakozott a névsorhoz beleértve The Goatman-t, egy halálos szintű lényt. Mr. Boomboom, Explodifier elitebb verziója, szintén elérhető.

Stabbington, a rettegett Stabbinshire régió vezetője is meg tudja védeni váradat a tolvajoktól. A félelemkeltő Dragon Terribilis, Opulencia végső főlénye, ugyancsak elhelyezhető a vár védvonalaiban.

Egy új heti esemény jelenik meg Opulenciában Most Wanted Creatures and Traps névvel. Ezek a különlegesen ritka teremtmények és csapdák csak limitált ideig lesznek elérhetőek. Ezen a héten jelenik meg General Pow, aki halálos bombákká tudja változtatni a csirkéket.

#tv#

The Mighty Quest for Epic Loot védelem frissítés - 2. kép


The Mighty Quest for Epic Loot védelem frissítés - 3. kép


The Mighty Quest for Epic Loot védelem frissítés - 4. kép

Hogy csatlakozhass az őrült fosztogatáshoz, látogasd meg a hivatalos weboldalt.
The Mighty Quest for Epic Loot játékhoz, ami védekező craftingot hoz Opulencia-ba, még változatosabbá és sokoldalúbbá téve a királyság kastélyait.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

10 éve, 5 hónapja és 25 napja

Ez valami nagyon poén game lehet! röhögő smiley

válasz erre
The Mighty Quest for Epic Loot
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja