The Mighty Quest for Epic Loot: Bejelentve a UbiSoft első free to play játéka

2012. szeptember 06.
2.3871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig néhány órával ezelőtt The Mighty Quest for Epic Loot címmel a UbiSoft brigádja bejelentette legújabb videojátékát, amely a cég első free to play alapokon nyugvó alkotása lesz.

A játékról egyelőre nem sok információnk van, de arra már mérget vehetünk, hogy a fejlesztési munkálatokat a UbiSoft Montreal végzi majd el, stílusát tekintve pedig egy szerepjátékos elemekkel tarkított dungeon crawlert köszönthetünk a cím alatt, amelynek keretein belül saját várunkat kell megvédenünk a betolakodóktól, miközben az elesett ellenfelekből lootot gyűjtünk, a pályák végén pedig megküzdünk a főellenfelekkel.

A teljes mértékben ingyenes alkotásban lehetőségünk lesz a Facebook segítségével meghívni barátainkat, hogy segítsenek erődítményünk védelmében, illetőleg a szörnyűséges hordák lekaszabolásában.

Mivel a játékban RPG elemek is megtalálhatók, ezért szintet is léphetünk majd, aminek keretein belül újabb fegyvereket és felszereléseket oldhatunk fel magunknak a védelem érdekében, de nem csak szerény személyünk, hanem kastélyunk is képes lesz a szintlépésre. A The Mighty Quest for Epic Loot kizárólag PC-re fog megjelenni, feltehetően böngészős alkotásként.
The Mighty Quest for Epic Loot címmel a UbiSoft brigádja bejelentette legújabb videojátékát, amely a cég első free to play alapokon nyugvó alkotása lesz.'>
4 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja és 2 napja

Na mindjárt meglesem

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ebből is lesz egy nagy lufi. Először majd megy aztán bukik.

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 21 napja

+1 ****.

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 21 napja

Mindenki elkezdi ezt a pénzgyárat...

válasz erre
The Mighty Quest for Epic Loot
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja