The Lord of the Rings: War in the North: Fejlesztői napló

2011. február 17.
3.3571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Warner Bros.

Interactive egy új videóval örvendeztette meg a The Lord of the Rings: War in the North című alkotás rajongóit. A látványos rövidfilmben a fejlesztőcsapat néhány tagja beszél a programról és a kommentálások alatt megtekinthetünk néhány játékbeli jelenetet. A produktum valamikor idén fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a készítők egyelőre nem hozták nyilvánosságra a pontos kibocsájtási időpontot, de várhatóan hamarosan erre is sor kerül.

A Snowblind Studios műhelyében készülő alkotásban felfedezhetjük Középfölde északi részét, az utunk során különleges varázslényekkel találkozhatunk, véres harcokban vehetünk részt, különböző varázslatokat, képességeket sajátíthatunk el, hatékonyabb fegyverekre, jobb felszerelésre tehetünk szert és folyamatosan fejleszthetjük a karakterünket. A játék elején három faj közül választhatunk, lehetünk tündék, törpék, vagy emberek. A produktumban nemcsak egyedül játszhatunk, hanem a három fős kooperatív mód segítségével barátainkat, ismerőseinket is bevonhatjuk az izgalmas kalandozásokba és csatákba.

#tv#
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 18 napja

A filmeket is épphogy csak túléltem, a játékhoz hozzá sem nyúltam. Érdekes módon az előzményfilm, a Hobbit viszont tetszett.

válasz erre
Lord of the Rings: War in the North
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja