The Lord of the Rings: Aragorns Quest: Launch trailer

2010. szeptember 15.
2.8391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Warner Bros.

Interactive Entertainment hivatalosan is közzétett egy új videót a The Lord of the Rings: Aragorn's Quest című matériáról, amely segítségével a felhasználók betekintést nyerhetnek a varázslatos fantáziavilágba. A program október végén fog megjelenni Wii-re, Nintendo DS-re, PlayStation 2-re, PlayStation 3-ra és PlayStation Portable-re, továbbá támogatni fogja a PlayStation Move mozgásérzékelős kontrollert. A játékban Aragorn szerepét ölthetjük magunkra és átélhetjük vele a The Lord of the Rings trilógia főbb eseményeit.

A produktumban bejárhatjuk egész Középföldét és számtalan harcban vehetünk részt, amelyekben különböző fegyverek állnak a rendelkezésünkre, hogy legyőzhessük az ellenséget, például kard, lándzsa, íj és a többi. A történet elején Csavardi Samu meséli el a gyerekeinek, hogy miként lett a vándor Aragorn-ból hős király. A The Lord of the Rings: Aragorn's Quest számos akciódús jelenetet tartalmaz és egy színes, vidám világot tár elénk, amelyet teljes egészében felfedezhetünk. A készítők azt ígérik, hogy színvonalas készterméket kapunk majd a pénzünkért cserébe, amely kellemes kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára.

#tv#
4 hozzászólás

Shade

14 éve, 9 hónapja és 8 napja

PSP-n tuti kipróbálom.

válasz erre

marco

14 éve, 9 hónapja és 8 napja

Jaja, Move-al nagyon ütős lesz a cucc, az biztos. És tök jó a zene.mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 9 hónapja és 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 9 hónapja és 8 napja

Ennek a Gyűrűk Ura-nak is annyi része van már, mint égen a csillag.
Viszont az érdekes, hogy PS2 port is lesz. Nem gondoltam, hogy arra még fejlesztenek. Mondjuk gondolom ez már ritkaságszámba megy.

válasz erre
The Lord of the Rings: Aragorns Quest
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja