The Last Story: Friss videó érkezett, középpontban a harcrendszerrel

2010. december 30.
2.0231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss videóval jelentkezett a tegnap esti órákban a Nintendo Wii legjobb szerepjátékának várt The Last Story is, aminek egy nagyon fontos eleméről rántja le a leplet az új mozgókép, méghozzá a harcrendszerről, ami megannyi érdekességet rejt még az RPG műfaj szerelmeseinek is.

Minderről a hír végére beszúrt videón magad is tanúbizonyosságot nyerhetsz, persze csak akkor, ha nem zavar a japán nyelv, a kisfilmen ugyanis érthető nyelven egy szó nem sok, de még annyi sem hangzik el.

Ezt elsősorban annak köszönhetjük, hogy a játék egyelőre csak Japán megjelenési dátummal rendelkezik, és képlékeny, de korántsem lehetetlen annak nyugati megjelenése, de mivel szerepjátékról beszélünk, rengeteg lefordításra váró dialógussal, ne is várjunk túl közeli premiert, ha a keleti szigetországban most januárban debütál a program, akkor mifelénk jó, ha az év végére célba ér a projekt. Mindenesetre addig is érdemes megismerkedni vele, például a harcrendszerével, amelyet itt és most magad is áttanulmányozhatsz. Íme:

#tv#
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

2012-ben a világ egyéb részein is megjelent a játék.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja