The Last Of Us: Videón harcol a PS3-as és a PS4-es változat

2014. június 13.
2.3531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mint ismert, még az idén a boltok polcaira kerül a The Last of Us felújított, mondhatni "újgenerációsított" változata is PlayStation 4-re, ami főként a grafika terén hoz majd forradalmi változásokat.

Hogy mekkora különbség is várható az előző-, illetve az újgenerációs átiratok között? Erre próbál választ adni a Gamespot legújabb összeállítása, amelyben a The Last of Us és a The Last of Us: Remastered mutatkoznak meg egymás mellett, mondhatni egymással megharcolva.

Mit gondoltok az alábbi kisfilm alapján, érdemes lesz beruházni a next-gen változatra is? Van annyi különbség a kettő között?

#tv#
The Last of Us felújított, mondhatni "újgenerációsított" változata is PlayStation 4-re, ami főként a grafika terén hoz majd forradalmi változásokat.'>
6 hozzászólás

Bese

10 éve, 7 hónapja és 20 napja

Van különbség, de ezért nem érdemes megvennie annak, aki a PS3-on már kijátszotta. Aki csak PS4-en játssza először annak meg teljesen mindegy hogy nézett ki az eredeti...

válasz erre

Vendég

10 éve, 7 hónapja és 20 napja

Azért igencsak jobb lett!Élethübb!mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 7 hónapja és 20 napja

Ennyi változás miatt nem rohannék PS4 kiadást venni. Élesebb textúrák és annyi.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 7 hónapja és 20 napja

Csak az elvárható szintet hozza a kis tuning, de több nem is kell, ez a játék PS3-on is gyönyörű. Igaz a Naughty Dog mindig csúcs minőséget tud produkálni és ez nem csak rajongóként mondom, hiszen ők közvetlen rátehetik a mancsukat a legfrissebb fejlesztőkörnyezetre, sőt náluk dekkol az (egyik) kutatócsapat, ergo együtt is működnek velük. Ezért lesz az Uncharted 4 is egy ugrás a konzoloknál, ami elsőként használja ki az APU adta lehetőséget. (Igaz ezt a Cell is megadta, ezért alkalmazták, csak hát Cell, ami nem egy kezes bárány. röhögő smiley)

válasz erre

kpal

10 éve, 7 hónapja és 20 napja

Textúrák élesebbe és ebből kifolyólag Full HD lehet.

válasz erre

fantis6

10 éve, 7 hónapja és 20 napja

a ps3 verzió homályosabb, a ps4 sokkal letisztultabb

válasz erre
The Last of Us
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja