The Last of Us demót tartalmaz majd a God of War: Ascension

2013. január 25.
1.9961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony legfrissebb bejelentései szerint minden játékos, aki megvásárolja magának a God of War: Ascensiont, megkapja majd ajándékba a The Last of Us idő előtti kipróbálható változatát, ami nem egy külön letölthető kód segítségével lesz elérhető, hanem egyenesen az alkotás menüjéből.

A kipróbálható változat tartalmáról egyelőre nincsenek információink, de így is kiváló ötletnek tekinthető a Sony részéről, hogy ilyen formában kívánják népszerűsíteni saját exkluzív címeiket.

A God of War: Ascension megjelenésére egyébiránt március folyamán számíthatunk - egyjátékos demójára már februárban -, megvásárlásával pedig tehát a játékosok idő előtt kipróbálhatják majd a májusban megjelenő és a Naughty Dog által fejlesztett The Last of Us-t.
The Last of Us idő előtti kipróbálható változatát, ami nem egy külön letölthető kód segítségével lesz elérhető, hanem egyenesen az alkotás menüjéből.'>
2 hozzászólás

Braddock

12 éve, 2 hónapja és 14 napja

Kár hogy akkor nekem kimarad a demó!

válasz erre

Lac

12 éve, 2 hónapja és 14 napja

A The Last of Us az az alkotás, ami miatt erősen gondolkodom egy PS3 vételén. Az előzetesek alapján brutális, és nálam nagyon betalált.

válasz erre
The Last of Us
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja