The Last of Us: Akár 16 órát is kihozhatunk a kampányból

2013. március 18.
1.3631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb részleteket közölt a Naughty Dog csapata nemrégiben a The Last of Us játékidejével kapcsolatban, ami igencsak fontos tényező a mai játékiparban, de a srácok a friss hírek szerint nem kívánnak beállni a sorba, így egy igazán tartalmas szórakozást várhatunk a PlayStation 3-exkluzív alkotástól.

Amint ugyanis kiderült, Arne Meyer, avagy a Naughty Dog egyik fejlesztője megerősítette, hogy játékstílusunktól függően 12, de akár 16 órát is kihozhatunk majd a kampányból, de hangsúlyozandó, hogy a hosszúság attól függ majd, hogy miként reagálunk bizonyos helyzetekre és milyen alapossággal haladunk végig a pályákon.

A The Last of Us megjelenésére június 14-én számíthatunk majd, méghozzá kizárólag PlayStation 3-ra. Ti elégedettek lennétek azzal, ha legalább 12 óráig tartana a játék kampánya?
The Last of Us játékidejével kapcsolatban, ami igencsak fontos tényező a mai játékiparban, de a srácok a friss hírek szerint nem kívánnak beállni a sorba, így egy igazán tartalmas szórakozást várhatunk a PlayStation 3-exkluzív alkotástól.'>
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 24 napja

Végre valami amivel játszani is lehet..mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 24 napja

Minimum annyi jó lenne!

válasz erre
The Last of Us
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja