The Forest: május végére csúszott a korai verzió megjelenése

2014. május 21.
2.7441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Az Endnight Games eredetileg május 22-ére ígérte a The Forest alfa verziójának megjelenését, a premier azonban végül május végére csúszott, a játékon ugyanis bőven van még mit pimpelni.

A The Forest néven készülő nyílt világú horrorjáték egy hetes késéssel, május 29-én láthat napvilágot a Steam Early Access kínálatában - jelentette be hivatalos közleményében az Endnight Games csapata. A cím vérbeli túlélőhorror lesz, amelyben nagy szerepet kap a környezet felfedezése, valamint az életben maradáshoz szükséges alapvető források felkutatása is.

A másik érdekesség, hogy a környezet, a növényzet teljesen dinamikus módon változik, illetve fejlődik az idő előrehaladtával. A The Forest kizárólag PC-re készül (jelenleg legalábbis) Oculus Rift-támogatással. A végleges verziót idén ősszel kívánja piacra dobni a csapat.
The Forest alfa verziójának megjelenését, a premier azonban végül május végére csúszott, a játékon ugyanis bőven van még mit pimpelni.'>
3 hozzászólás

Couretto

10 éve, 9 hónapja és 6 napja

Nice.röhögő smiley

válasz erre

simply red

10 éve, 9 hónapja és 8 napja

Bízom benne, nem ér csalódás a megjelenés időpontjának csúszása miatt. mosolygó smileyEzt a játékot szívesen csapatnám már, fantasztikusan néz ki és a horror az egyik kedvencem! mosolygó smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 9 hónapja és 8 napja

Jó munkához idő kell . nehogy egy bugahalmaz legyen..

válasz erre
The Forest
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja