The Evil Within: megvan a premier napja

2014. május 27.
1.7081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Bethesda Softworks legfrissebb közleményéből kiderül, hogy idén októberben érkezik a Resident Evil-sorozat atyjának új próbálkozása, a nagy reményekkel kecsegtető The Evil Within.

Shinji Mikami ígéretes horrorjátéka 2014. október 21-én jelenik meg Észak-Amerikában, október 23-án Ausztráliában és október 24-én Európában.

A The Evil Within hazai forgalmazója, a Cenega elárulta továbbá, hogy a játék előrendelői egy speciális kiadást is a kezükbe vehetnek. A The Fighting Chance Pack részletes tartalmát alább láthatjátok.

Orvosi csomag (Medical Kit) - Létfontosságú egészségügyi eszköz, mely lehetővé teszi Sebastian számára, hogy tovább harcoljon.
Zöld zselé (Green Gel) - Segítségével fejleszthetőek Sebastian képességei.
Duplacsövű sörétes puska, három tölténnyel (Double Barrel Shotgun and Three Shells)
A hagyományos shotgun nagyobb és félelmetesebb változata, mely kihúz a szorult helyzetekből, amikor több ellenfél támad rád.
Egy gyújtó gyötrelem lövedék (An Incendiary Agony Bolt) - Mely a közelben tartózkodó ellenségekre pusztító szikraesőt bocsát.
Egy mérgező gyötrelem lövedék (A Poison Agony Bolt) - Magához csalja és megmérgezi az ellenfeleket, így Sebastiannak időt nyer a meneküléshez.
The Evil Within.'>
1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 8 hónapja és 9 napja

Jó kis játék lesz már várom!mosolygó smiley

válasz erre
The Evil Within
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja