The Elder Scrolls Online - Átvihető konzolra a felhasználói fiók

2015. január 18.
1.6671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A The Elder Scrolls Online-t lassan már egy éve játszhatják a PC és Mac tulajdonosok, ám a PlayStation 4/Xbox ONE megjelenéshez még most sem tudunk időpontot, de az már biztos, hogy azon játékosok akik majd konzolon szeretnék folytatni a kalandozásaikat azoknak nem kell lemondani jelenlegi felhasználói fiókjukról.

A Zenimax Online a napokban jelentette be, hogy a játékosok számára lehetőség nyílik arra, hogy karakterrel és felszereléssel együtt átvigyék az account-ot a PlayStation 4-es vagy Xbox ONE-os játékba ezáltal az addigi fiók a PlayStation Network-höz vagy az Xbox Live-hoz csatolódik.

A lehetőség sajnos nem mindenki számára lesz elérhető, ugyanis annak aki élni akar a lehetőséggel olyan fiókra van szüksége melyen 2014 június 30-a előtt aktiválták a játékot, ráadásul ára is van az átvitelnek, mégpedig 20 dollár (vagy 15 euró, vagy 13 angol font). Ám azért szerencsére ezért cserébe 30 nap játékidőt is kapnak a játékosok.
The Elder Scrolls Online-t lassan már egy éve játszhatják a PC és Mac tulajdonosok, ám a PlayStation 4/Xbox ONE megjelenéshez még most sem tudunk időpontot, de az már biztos, hogy azon játékosok akik majd konzolon szeretnék folytatni a kalandozásaikat azoknak nem kell lemondani jelenlegi felhasználói fiókjukról.'>
3 hozzászólás

wegh

10 éve, 17 napja

Ez elég undorító hozzáállás szerintem. Elég kevés a játékosuk így is, most meg ahelyett, hogy próbálnák megtartani őket, még jobban eltántorítják őket.

válasz erre

Gólem

10 éve, 17 napja

Hű de nagyon lehúzás szaga van ennek a dolognak. Nagyon inkorrekt lépés...wtf smiley

válasz erre

rDAVE

10 éve, 17 napja

Ennek a váltásnak legalább egyszer ingyen kellene lennie mindenkinek, az aktíválás dátumától függetlenül. Utána nyomhatnák ezt a 20 dolláros dolgot. Eleve ideje lenne, hogy együtt mehessenek platformtól függetlenül...

válasz erre
The Elder Scrolls Online
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljatotyak profiljaGargameth profiljaKisember001 profiljamarco profilja