The Division 2015-ben? Csak optimista becslés!

2014. május 22.
2.1791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb elkeserítő hírek érkeztek nemrégiben a The Division háza tájáról, amit a Ubisoft hivatalosan is 2015-re csúsztatott nemrégiben, azonban egy belsős forrás arról beszélt a Game Reactor munkatársainak, hogy ez még csak egy optimista becslés a részükről.

Hiába tűzték ugyanis ki a fejlesztők a jövő őszt a játék megjelenésének várható időpontjául, a neve elhallgatását kérő informátor szerint jelenleg még annyi probléma van az alkotással - a megálmodott multiplayer komponens például még szinte egyáltalán nem működik -, hogy ő egyáltalán nem biztos abban, hogy jövő ősszel már a boltokban lesz a végeredmény.

A névtelen forrás szerint vannak még egyéb problémák is a The Division-nel, amivel kapcsolatban nem szeretnének úgy járni, mint a DICE a Battlefield 4-gyel, így amíg a játék nincs teljesen kész, addig biztosan nem jelenhet majd meg.
The Division háza tájáról, amit a Ubisoft hivatalosan is 2015-re csúsztatott nemrégiben, azonban egy belsős forrás arról beszélt a Game Reactor munkatársainak, hogy ez még csak egy optimista becslés a részükről.'>
3 hozzászólás

Couretto

10 éve, 8 hónapja és 12 napja

Várandós.. röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 8 hónapja és 14 napja

Kivárjuk mikor jön. Látottak alapján megéri.

válasz erre

kpal

10 éve, 8 hónapja és 14 napja

Manapság divet félkész játékot kiadni , jó volna egy lehetőleg kevés Buggal.

válasz erre
The Division
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja