The Darkness II: Erőteljesen a történetre és az akcióra szeretnének fókuszálni

2011. február 11.
2.5471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hét egyik egyértelműen nagy meglepetésének számított a The Darkness II bejelentése, amelyről a leleplezés pillanatában alig tudtunk meg bármiféle használható információt.

Nem történt érdemi változás azóta sem, bár a tegnap esti órákban felkerült a világhálóra egy interjú, amely a Digital Extremes vezető dizájnerével, Tom Galt-tal készült. Ebből a rövidke eszmecseréből tudtunk meg néhány apróságot a játékról, így például azt, hogy lényegesen komolyabb szerepet szentelnek az alkotás sztorijának és akciójeleneteinek, mint a Starbreeze tette azt korábban.

Tom szerint csapata a saját útját járja, így amellett, hogy tiszteletben tartják a sorozat hagyományait, nem fognak megriadni a friss ötletektől sem, így akár még érzelmi szál is kerülhet a sötét kalandba. Szintén friss konkrétum továbbá, hogy a dizájner szerint nem a hagyományos grafikai megjelenést fogják preferálni a játék esetében, hanem a cel-shaded módszert alkalmazzák majd, amivel képregényessé szeretnék tenni az egész alkotást, amelynek érkezésére még idén ősszel számíthatunk, méghozzá PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Nekem nem jött be a játék, de én már csak ilyen válogatós vagyok.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja