The Bureau: XCOM Declassified - Egyfajta továbbfejlesztett változat lesz, nem reboot

2013. április 29.
1.6991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Múlt hét pénteken a 2K Games csapata ismét bejelentette a korábban szimplán XCOM FPS címre keresztelt alkotást, ami nem csak új címmel gazdagodott - The Bureau: XCOM Declassified -, hanem stílusát tekintve is alaposan átalakult, a belső nézetes akciózás helyett ugyanis egy csapatalapú, hátsónézetes taktikai lövöldét köszönthettünk benne.

Alyssa Finley, avagy a 2K Marin szóvivője a Shacknews magazinnak mindezzel kapcsolatban elmondta, hogy mégsem tekinthetünk egy szimpla rebootként a játékra, sokkal inkább egyfajta evolúcióra, avagy szintlépésre.

Az alkotás ugyanis Alyssa szerint nem lett újraindítva egyszer sem, mindössze folyamatosan alakítgattak rajta, így amennyiben megnézzük a 2010-ben bemutatott felvételeket, azt tapasztalhatjuk, hogy a The Bureau: XCOM Declassified keretein belül ugyanazokkal az ellenfelekkel és csapattársakkal találkozhatunk, sőt, az akkor bejelentett Battle Focus is jelen lesz a játékban, csak éppen Tag Mode névvel ellátva. Biztató részletek ezek a végleges változatot tekintve!
2 hozzászólás

Vendég

7 éve, 11 hónapja

Szintlépés nem rossz. Szövegben erősek, megjelenési időpontban nem.

válasz erre

Vendég

7 éve, 11 hónapja

Duma helyett adják már ki!

válasz erre
The Bureau: XCOM Declassified
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljarDAVE profilja