The Adventurer: A NecroVision fejlesztőinek legújabb alkotása

2012. május 16.
1.5351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb érdekes projekt fejlesztésébe fogott néhány hónappal ezelőtt a The Farm 51 brigádja, ám a formális bejelentésig csak a minap jutottak el, így elárulták, hogy The Adventurer címmel egy újabb FPS játékot szállítanak le nekünk valamikor még az idén.

A csapat eddigi legismertebb projektje az első világháborús horror-fantasy, avagy a NecroVision volt, amely leginkább koncepciója, semmint játékmenete miatt volt emlékezetes.

Feltehetően erre a sorsra jut majd a The Adventurer is, amely a második világháborúba repíti vissza a játékosokat, egy Victor Chandler nevű főhős oldalán, aki éppen egy legendás ereklye után kutat a nagy összecsapások közben.

A világháborús éra tehát a The Farm 51 legújabb alkotásában ismét csak a kötelező körítés lesz, de a játékmenetre azért hatással lesz, hiszen a felfedezés közbeni fejtörők és egyebek mellett hangsúlyos szerepet kapnak a fegyveres összecsapások is.

A The Adventurer a tervek szerint első körben PC-re és Xbox 360-ra fog megjelenni valamikor az idén, ám később - ha találnak megfelelő kiadót - PlayStation 3-ra is debütálhat a projekt.
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 8 napja

Necrovision király volt, ha ebbe is tolnak új ötleteket biztos jó lesz!

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 8 napja

Nagyon jónak tűnik a koncepció!

válasz erre

Braddock

9 éve, 2 hónapja és 8 napja

Nem ismerem az előző alkotásukat de ez nem hangzik rosszúl egyáltalán!

válasz erre
The Adventurer
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profiljaGargameth profilja