The 3rd Birthday: Az utolsó trailer

2010. december 16.
2.2311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Parasite Eve mellékszálaként számon tartott, kizárólag PlayStation Portable masinára készülő The 3rd Birthday december 22-én kerül a japán boltok polcaira, Európában pedig jövő tavasszal lesz elérhető.

A Square Enix kiadó nemrég hivatalosan is közzétett egy utolsó videót a játékról, amely a lövöldözés mellett a történetre koncentrál, mindemellett megszemlélhetjük benne a főszereplőt öldöklés közben is. A felkelő nap országában a fanatikusok egy ideje már hozzáférhetnek az alkotáshoz a PlayStation Network-ön keresztül, viszont az UMD lemezes verzióra még várniuk kell néhány napot.

Mielőtt még elszomorodnának a felhasználók az utolsó trailer hallatán, szögezzük le, hogy ez a hír szerencsére csak Japánra vonatkozik, mivel hamarosan ott fog debütálni a produktum, az európai játékosok még számíthatnak további videókra, mert a kiadó biztosan nyilvánosságra hoz még néhány mozgó képkockát a megjelenés időpontjáig. A várva várt alkotás főhőse Aya Brea, aki visszatér New York-ba, hogy különleges képességeit felhasználva felszabadítsa a gonosz lények megszállása alatt tartott metropoliszt. A hősnőnek nem lesz könnyű elérnie célját, mindent be kell vetnie ahhoz, hogy a Nagy Alma állampolgárai újra szörnymentesen élhessenek.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

marco

10 éve, 3 hónapja és 4 napja

A PSP messze megelőzte a korát. Mint mindig minden Sony konzol...

válasz erre

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 4 napja

Perfekt

válasz erre

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 4 napja

Mindig rájövök, milyen szuper cucc ez a psp...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaGólem profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profilja