The Witcher: ha ma még nem láttál szexi Yennefer cosplayert, akkor mutatunk egyet!

2018. október 01.
5.7991
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tahnee Harrison egy feltörekvő cosplayer, aki nemcsak tehetségével és elragadó jelmezeivel, hanem csinos pofijával is képes könnyedén az ujja köré csavarni az embereket, nemrégiben pedig a The Witcher-sorozat rajongóira sikerült lecsapnia ilyen formában.

A tehetséges cosplayer ugyanis úgy döntött, hogy a The Witcher-sorozatból ismert Yennefer bőrébe bújik néhány fotó erejéig, és bár a teljes képsorozatot nem hozta nyilvánosságra, néhány szexi felvételt azonban így is megtekinthetünk Instagramján.

Ott egyébiránt érdemes alaposabban is körbenézniük a rajongóknak, hiszen Tahnee nem először bújik ismert karakterek bőrébe, ezáltal láthatunk jelmezei között többek között Lara Croftot formázó darabot is, ami szintén meglepően jól áll neki.

5 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Persze, hogy minden csajos cosplay ruha jól áll neki, hát gyönyörű, formás teste van és az arca is nagyon szép. Ő egy zsákban is csábító lenne.

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Az oszt igen!
Brutális lett!

válasz erre

muki

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Érdekes hogy pont őt vettétek elő a millió cosplayer közül, de oké tényleg szép.

válasz erre

petrovicsz

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

OMG helómi.

válasz erre

Vidoros

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Brutál szexi a csaj!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

wazko profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljababem profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profilja