The Witcher 3: Wild Hunt - Geralt, majdnem profi snowboardos lett!

2017. október 09.
3.3671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megérkezett Danny O'Dwyer The Witcher-sorozat köré épülő dokumentumfilmes szériájának következő - szám szerinti harmadik - epizódja, amiből újabb rengeteg izgalmas dolog derült ki arról, hogy miből is lett a cserebogár.
 

Bár a közel félórás epizód tonnányi érdekességet tartogat számunkra, azért a videón belül találhatunk egy olyan részt - egészen pontosan 16:40-től -, amitől eltátottuk a szánkat, lévén kiderült, hogy a CD Projekt RED csapata szeretett volna egy olyan easter egget megvalósítani a játékban, aminek részeként Geralttal profi snowboardosok módjára csúszhattunk volna le a legmagasabb hegyekről.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mindez miként festett volna a gyakorlatban, és miért maradt ki végül a játékból, akkor pörgesd az alábbi videót 16:40-hez, habár érdemes azért teljes egészében megnézni a felvételt, mert tengernyi izgalmas és érdekes pillanat található benne.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

totyak

4 éve, 3 hónapja és 14 napja

De nagyon ráértek vicceskedni Mondjuk nagyon látszik rajta, hogy csak összedobták az egészet, azért komoly energiákat nem mozgósítottak rá.

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
7.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaWickedSick profilja