The Witcher 3: Blood and Wine - óriási területtel érkezik még az E3 előtt!

2016. április 28.
3.7501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy német nyelvű magazin egy friss interjút közölt nemrégiben a The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítővel foglalatoskodó CD Projekt RED fejlesztőivel, amelyből több érdekesség is kiderült a kérdéses expanzió kapcsán.

Megtudtuk például, hogy a bővítmény érkezésére nem kell sokáig várnunk, vélhetően már május végén megjelenhet majd, de amit biztosra ígértek a készítők, hogy még az E3 előtt ki fogják adni.

Friss részlet még, hogy a Blood and Wine-nal érkező új terület akkora lesz, mintha egy összefüggő területként tekintenénk a Skellige szigetekre, magyarán tehát egy hatalmas új földrésszel gyarapodhat Geralt új kalandja.

Az interjú szerint az expanzióval egy új Gwent pakli is érkezik majd, és a későbbiekben számíthatunk egy GOTY kiadásra is, amelyben az alapjáték mellett mindkét bővítmény és az összes eddigi frissítés helyet kaphat.

Bár a The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítőhöz közvetlenül nem kapcsolódik, ellenben az interjúból megtudtuk, hogy a CD Projekt RED sem az első, sem a második The Witcher újgenerációs feldolgozását nem tervezi, ezáltal egy olyan kiadást sem, amelybe összesűrítenék a teljes trilógiát.
4 hozzászólás

Ravor

8 éve, 6 hónapja és 24 napja

Váó, jól hangzik nagyon, érdemes beszerezni úgy tünik röhögő smiley

válasz erre

zender

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Azért az az új terület agyon komolynak ígérkezik így! Szép munka!

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Még lehet nem tervezik az újrakiadást, vagy legalább is azt mondják, de valakinek már csak megfordult a gondolat a fejében, ha ezt nyilatkozták, szóval előbb-utóbb jön az.

válasz erre

kpal

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Witcher letámadja a világot.

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
7.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja