The Technomancer: videón is bemutatkoznak a társak

2016. május 20.
3.8731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb videóval lett gazdagabb a sci-fi akció-szerepjátékok egyik következő nagy dobásának számító The Technomancer, amelynek aktuális trailerében főhősünk társai kapták a központi szerepet.

Az alkotás egy marsi kolóniára repít el minket, ahol nem árt majd, ha van néhány szövetségesünk, de ha egy kicsit többet is szeretnénk megtudni ezekről az NPC-kről, hogy miben is lesznek majd a hasznunkra, csak nézd meg az alábbi videót, és minden kérdésedre választ kaphatsz.

Előljáróban annyit elárulunk, hogy a játékban a társak segíthetnek majd nekünk jobban megismerni a The Technomancer háttértörténetét, sőt maximum ketten kalandjainkra is elkísérhetnek minket, hogy sajátos képességeikkel segítsenek bennünket az úton, lévén ki a craftolásban, ki a tudományban, ki a zárak feltörésében lesz otthon. Megjelenés június 21-én!

Nézd nagyban ezt a videót!



The Technomancer, amelynek aktuális trailerében főhősünk társai kapták a központi szerepet.'>
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 6 hónapja és 12 napja

Amilyen játékmenet részek voltak a videóban, azok engem inkább eltántorítottak a játéktól. Mindegyiken csak azt látni, hogy valamilyen lényekkel küzdenek. Remélem nem csak ennyiből áll az egész.

válasz erre
The Technomancer
11.192 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja