The Technomancer: élet és halál a Marson (trailer)

2016. február 23.
3.3801
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy friss trailerrel gazdagodott ma délután a Spiders fejlesztőcsapatának legújabb epikus sci-fi szerepjátéka, amelynek középpontjába a marsi sajátosságok kerültek.
 

Amint ugyanis ismert, a The Technomancer címre keresztelt alkotás egy a földi ember számára egészen újszerű életet mutat majd be, hiszen az alkotás története mintegy ezer évvel azt követően játszódik majd, hogy az első emberek kolonizálták a vörös bolygót, és természetesen minden máshoz hasonlóan, úgy ezt az esélyüket is egy óriási kataklizmába taszították.

Ha kíváncsi vagy az idén nyáron érkező alkotás koncepciójának bővebb részleteire, illetve az életre és a halálra a Mars nevű bolygón, akkor csak vess egy pillantást az alábbi filmecskére itt és most.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nekem ez olyan egyszer elmegy kategória. Ha elsőre nem fog meg, szerintem később sem fog igazán.

válasz erre

muki

5 hónapja, 1 hete és 5 napja

Úristen de brutális hangulata van! Idegen lényekből nem lesz hiány!

válasz erre

kpal

5 hónapja, 1 hete és 5 napja

Azok a pókizék ,de furák .

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon érdekesnek ígérkezik!

válasz erre
The Technomancer
11.192 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljakylx profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljamarco profiljaiPet profiljaMarduk profiljaiPet profiljamarkip05 profiljagery1113 profiljakulacs profiljaLaci721 profiljaREVO profiljaElisorne profiljaNeurotic profiljaGabi111 profiljaWarriorAutobot profiljaManiac profilja adambalonyi profilja