The Signifier címmel belsőnézetes tech-noir horrorkaland készül PC-re

2020. március 19.
7.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Raw Fury bejelentette, hogy ők gondozzák majd kiadóként a Playme Studio legújabb videojátékát, mely The Signifier címmel egy belsőnézetes, erőteljes sci-fi - szerintük tech-noir - hatással felvértezett horrorkaland lesz a sorban.
Advertisement

A kizárólag PC-re megjelenő kaland a rejtélyekre és az alapvető ijesztgetésre koncentrál majd olyan témákkal a főszerepben, mint a pszichológia vagy a mesterséges intelligencia, így nem meglepő, hogy az alkotás főhőse egy ezeken a szakterületeken jártas tudós, Frederick Russell lesz, aki Dreamwalker név alatt megalkotott egy olyan szkennert, mely képes az agyunk legmélyebb zegzugait is felderíteni.

Csakhogy az első tesztek során hősünk ráébred arra, hogy a kérdéses ketyere bizony óriási veszélyeket rejthet magában, így alaposan bele is veszünk majd a társaságában egy szürreális világba, ahol különféle fejtörőket és feladványokat kell megoldanunk, hogy megtaláljuk az igazságot. Megjelenési dátum még nincs, de az alábbi trailer ígéretes!

Nézd nagyban ezt a videót!



The Signifier címmel egy belsőnézetes, erőteljes sci-fi - szerintük tech-noir - hatással felvértezett horrorkaland lesz a sorban.'>
3 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 4 hónapja és 4 napja

Ez engem nagyon be fog szippantani, azt már ennyiből is látom!

válasz erre

Tommy

4 éve, 4 hónapja és 4 napja

De király a hangulata! meglepett smiley

válasz erre

muki

4 éve, 4 hónapja és 4 napja

Eddig nekem igen bejön! meglepett smiley

válasz erre
The Signifier
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja