The Last of Us Remastered és MLB The Show 19 az októberi PS Plus ingyenes játékai között

2019. szeptember 25.
4.2051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnap esti State of Play előadás részeként a Sony elérkezettnek látta az időt, hogy felfedje a rajongók előtt a PS Plus előfizetőknek járó októberi ingyenes játékokat, melyek közül az egyikre már korábban nagy összegben fogadtunk volna.

Miután ugyanis a tegnapi esemény központi témája a The Last of Us Part 2 volt, ezért kicsit sem meglepő, hogy a második őszi hónapban a rajongók a The Last of Us Remastered-et tölthetik majd le maguknak teljesen ingyen PS4-re, de aki a sportjátékokért rajong, az is nagy örömét leli a kínálatban.

A Sony ugyanis a második ingyenes címnek az MLB The Show 19-et jelölte ki, mely a Sony San Diego munkájaként a baseballozás kedvelőit kívánja magához édesgetni egy minden tekintetben kiváló élmény részeként. Az ingyenes időszak október 1-től indul és november 4-ig él majd!
3 hozzászólás

Imperator

4 éve, 10 hónapja és 22 napja

Mostanában gyanúsan olcsón láttam az első részt, gondoltam is rá hogy meg kéne venni, de jól sejtettem hogy a folytatás miatt bekerülhet ide. Nagyon örülök neki, viszont a baseball játékhoz valószínűleg soha nem fogok nyúlni, max pár ingyen trófea kedvéért.

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 10 hónapja és 22 napja

Na ez egy nagyon erős hónap lesz!
Jól teszik most mindenki le fogja tölteni. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 10 hónapja és 22 napja

Ügyes húzás, mindenki a második részről beszél most. mosolygó smiley

válasz erre
The Last of Us Remastered
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja