The Last of Us Part 2: néhányan sejtik, hogy miért olyan dühös Ellie!

2016. december 06.
4.7811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss találgatások és teóriák láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a The Last Of Us Part 2 főhőseként megismert Ellie vajon miért is lesz olyan zabos a játék folytatásában.

A többek között a Redditen és a Twitteren megindult találgatások szerint ugyanis érdemes egy kicsit alaposabban megnézni a játék első trailerét, amelyben Ellie egy emberi holttest környezetében gitározgat, amelyeket a friss sebekből ítélve talán ő rendezett el a közelmúltban.

Az idilli képet aztán Joel szakítja meg, aki a videó végén jelenik meg, de csak a hangját láthatjuk, és a hangját hallhatjuk egy kicsit. Nagyon sok rajongó szerint ez nem véletlen, lévén az első epizódból megismert főhősnek már csak a szellemét látja, illetve hallucinálja oda Ellie, és vélhetően ehhez kapcsolódik mérhetetlen dühe, valamint a mészárlás is. Ti mit gondoltok erről a teóriáról?
The Last Of Us Part 2 főhőseként megismert Ellie vajon miért is lesz olyan zabos a játék folytatásában.'>
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 3 napja

Alapja éppen lehet a dolognak, mert ugye az első játék vége csúnyán végződött és erről Joel tehetett (nem írom le részletesebben, nehogy valaki spoilert kiáltson). Lehet, hogy a Firefly bosszút állt, Ellie meg rajtuk állt bosszút, azért a sok hulla. Bár ez a szellemes, halucinálós dolog kicsit meredek. Ráadásul nagy felháborodás lenne játékos körökben, ha Joel meghalna.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 3 napja

A hangot lehet látni? röhögő smiley (Bocsi, csak egy pici szőrszálhasogatás)
Amúgy az is lehet, de én majd megvárom a további videókat a játékból és utána döntök hogy mi igaz és mi nem.

válasz erre
The Last Of Us Part 2
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja