The Last Guardian: ilyen izgalmas trikó nélkül egy igazi Trico-val élni a valóságban!

2016. december 08.
5.0211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igazán humoros videóval lepett meg minket a Sony a The Last Guardian kapcsán, amely tegnap már felkerült a boltok polcaira, éppen ezért most arról szeretnének meggyőzni minket, hogy karácsonyra mi is vegyünk magunk mellé egy Trico-t.

Aki nem tudná, Trico a játék óriási kutyaszerű teremtménye, aki ha valóban létezne, igazán izgalmas lenne vele az élet, hiszen méreteiből fakadóan rászabná a fejünkre a plafont, egészben lenyelné a kanapénk felét, gördeszkát csinálna az autónkból, és egy hatalmas zsáknyit kakilna a parkban.

Amint azonban arról a videón is beszámol nekünk a büszke Trico-tulajdonos házaspár, minden percnyi fáradozást megér a hatalmas mamlasszal való törődés, így ők mindenkinek azt javasolják, hogy karácsonyra vigyünk haza maguknak egy saját Trico-t.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Last Guardian kapcsán, amely tegnap már felkerült a boltok polcaira, éppen ezért most arról szeretnének meggyőzni minket, hogy karácsonyra mi is vegyünk magunk mellé egy Trico-t.'>
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 napja

Ez a reklám ötletes volt és tetszett is, nem úgy, mint a múltkoriak, a játékboltos sráccal, aki elfelejtette a játék érkezését.

válasz erre

gokuvsvegita

8 éve, 1 napja

Hát ezek a reklámok már kezdenek csak viccesek lenni. röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 1 napja

Kezdenek nagyon megkattanni a Sony háza táján. röhögő smiley
Kellene a halálnak egy ekkora állat. Félig kinyírja a házat és akkorát kulázik hogy egy fél termőföldet ellát vele tápanyaggal. röhögő smiley

válasz erre

wegh

8 éve, 1 napja

Istenem, ez de beteg röhögő smiley

válasz erre
The Last Guardian
17.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja