The King of Fighters 14: négy új harcosról és két új pályáról hullt le a lepel (trailer)

2016. február 18.
3.4601
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb négy harcost jelentettek be számunkra a fejlesztők a The King of Fighters 14 korábban betervezett ötven bunyósa közül, akiket már egy mozgókép keretein belül is alaposan megtekinthetünk.

Ennek megfelelően már most borítékolhatjuk, hogy az alkotás keretein belül Maxima, Clark és Terry mellett kis túlzással egy dinoszaurusszal is pályára állhatunk majd - pontosabban egy dinoszaurusz maszk mögé bújtatott emberrel -, aki a King of Dinosaurs névre hallgat, és senki sem tudja, hogy egy valódi fenevadról van-e szó, esetleg egy veterán harcosról vagy egy kezdőről, de mindez remélhetőleg kiderül majd az alkotás kampányából.

A PS4-exkluzív verekedős játékhoz egyébiránt a négy új hős mellett két új pályát is lelepleztek, amelyek közül az egyik a Guanajuato Dynamite Ring lesz, egy történelmi mexikói várossal a középpontban, valamint a Derelict Church, ami konkrétan egy templomnak tekinthető.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Tommy

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Reméljük hosszabb singlet kap mint a SFV!

válasz erre

kpal

10 hónapja, 2 hete és 2 napja

Szép karakterek.

válasz erre
The King of Fighters 14
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 
gokuvsvegita profiljarDAVE profiljaMitüzenarádió profiljaSzedam profiljaImperator profiljaszattila profiljawegh profilja